0
Your Cart
0
Your Cart

Tilaus info

Verkkokaupan tuotteet ovat uniikkeja ja ne valmistetaan käsityönä tilauksestasi. Tuote on valmis postitettavaksi 7-14vrk kuluessa tilauksesta. Usein tilaus on kuitenkin asiakkaalla paljon luvattua nopeammin. Mikäli haluat varmistua ja sopia tuotteen saapumisaikataulusta olethan yhteydessä satu (at) satujoki.fi
Kiire/tapahtuma aikoina saatan valmistaa tuotteita varastoon, jolloin tuotteen kohdalla mainitaan, että niitä on valmiina.

Mikäli tuotetiedoissa ilmoitetaan, että tuote on personoitavissa/nimikoitavissa se on mahdollista saada kaupan päälle. Ilmoitathan siitä kassan lisätiedoissa ja lisääthän joko nimikirjaimet tai max 7 kirjainta viestiin.

Toimitus matkahuollon kautta. MIkälihaluat tietyn palvelupisteen ilmoitathan sen osoitteen tai nimen tarkasti lisätietoja kenttään.
Toimitus veloituksetta.
Asiakasmaksaa mahdolliset palautus kustannukset. Tuotteilla on 14 pv. vaihto ja palautus-oikeus. Poislukien kaikki kustomoidut, personoidut ja nimikoidut tuotteet.
Reklamoinnit käsitellään aina tapauskohtaisesti satu(a) satujoki.fi tuote ensisijaisesti, joko korjataan tai vaihdetaan uuteen.

Lue aiheesta laajemmin: Yleiset tilaus- ja toimitusehdot