0
Your Cart
0
Your Cart

Tarinamme

Tyttäremme synnyttyä innostukseni ommella lasten asusteita ja tossuja syttyi ihan sattumalta, kun en löytänyt oikeanlaisia tossuja kastejuhlaan. Suunnitelmien ja luonnosten myötä kehittyikin tossu nimeltä Sydänkäpyset, joista on sittemmin tullut myydyin tossumallini. Haluan valmistaa ja suunnitella uniikkeja sekä erityisiä tossuja ja asusteita niin lahjaksi kuin arkisiin hetkiinkin.

Omien lasteni kautta tiedän, että tuotteeni ovat osana arjen ihanimpia hetkiä. Lämmittämässä pieniä varpaita talvella, astelemassa ensiaskeleita ruohikolla tai pitämässä pystyssä vauhdikkaimmissakin kurveissa. Tuotteeni ovat päässeet myös ihastuttamaan monia kuvaus- sekä juhlahetkissä. Juuri tästä syystä rakastan työtäni Satujoen parissa ja teen sitä rakkaudella ja intohimolla.

Satujoki on osa nahkaompelimoani Story of leatheria. www.storyofleather.fi Ompelimo korjaa ja valmistaa nahkatuotteita mm. hevosvarusteita. Olen perustanut sen vuonna 2016. Halusin kuitenkin tehdä tästä ”kotiäitiprojektista” täysin omansa erillään Story of leatherista. Nimitys ”kotiäitiprojekti” kuvastaa hyvin tilannetta, jossa Satujoki on saanut alkunsa. Keskellä ihanaa ja raskastakin vauva vuotta, sekä arjen pyöritystä. Paljon on tapahtunut matkan varrella ja välillä on tuntunut että yritykseni kehittyy hitaasti, mutta tässä nyt kuitenkin ollaan paljon ihania asiakas kohtaamisia, oma pieni verkkokauppa, paljon malleja myytäväksi ja tämä kaikki on tapahtunut siinä sivussa, kun rakas vauvamme on kasvanut taaperoksi.. ehkä voinkin olla ylpeä tästä saavutuksestani tähän asti. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja katsoa mihin tämä virta Satujokea kuljettaa.

Toivottavasti nautit tuotteistani ja kerrot niistä ystävillesikin.

Pukuompelija, valjasseppä ja äiti Satu Miettinen